Benieuwd wat mensen over Wisp Design zeggen? Lees het hier!

Wisp Design heeft voor Crisp Sensation een mooie bedrijfsfilm gemaakt. Vooraf is er goed geluisterd naar wat onze wensen waren mbt inhoud, tijdsduur etc. Vervolgens is de shotlist en storyboard gemaakt waardoor het voor alle partijen helder was wat er werd verwacht. Het filmen ging hierdoor razendsnel en het eindresultaat mag er wezen!

Mark Smees

Manager, Crisp Sensation / IFS

We hebben als Blast! Media met Bob en collega o.a. gewerkt aan onze bedrijfspromo-film. Professionele aanpak in planning, uitvoering en creativiteit. Goed meegedacht tijdens de voorbereiding, uitvoering en nabewerking, Wisp Design heeft onze ideeën perfect kunnen vertalen naar beeld en geluid!

Dino van der Heijden

Eigenaar, Blast! Media

Bob heeft voor mij een geheel nieuwe website ontworpen, waarbij mijn oude blogs bewaard zijn gebleven.  Bob is flexibel, klantgericht en duidelijk in wat de mogelijkheden zijn. Hij houdt zich aan de gemaakte afspraken, communiceert duidelijk en luistert goed naar feedback. Het resultaat: een mooie strakke, responsive website waar ik weer jaren mee vooruit kan!

Nick Smeenk

Eigenaar, Nick Smeenk - Composer for Media

Wisp Design heeft voor mijn net opgestarte bedrijf Praktijk Natuurlijk mijn logo en de website ontworpen. Met mijn doelgroep, eigenaren en ruiters van paarden, was Bob nog niet bekend maar dat heeft tijdens het hele traject niet in de weg gestaan. Dit bewijst nog eens dat hij sterk is in het zich verplaatsen in de ander en zo weten wat nodig is. Het logo heeft een moderne uitstraling qua kleur en vorm, en is een goede weergave van wat ik wil uitstralen en het sluit goed aan bij mijn doelgroep. De reacties op mijn website en het logo zijn lovend. Bob, je hebt goed werk geleverd en als ik ga uitbreiden dan laat ik zeker jou weer de website doen. Bedankt, voor al je hulp, geduld en goede inzichten!

Ilze van Merrebach

Eigenares, Praktijk Natuurlijk

Wisp Design heeft onlangs voor ons nieuwe bedrijf Just Give It een logo ontworpen. In het verleden heeft Bob ook het bedrijfslogo van Mijn Rouw ontworpen, dat geheel aan onze wensen voldoet. Toen wij het plan hadden om het bedrijf op te splitsen, wisten we zeker dat Bob ons nieuwe logo mocht ontwerpen! Dit logo moest een hele andere stijl worden dan ons voorgaande logo. We hebben Bob de vrije hand gegeven. Het nieuwe logo van Just Give It heeft een vrolijke moderne uitstraling qua kleur en vorm, is een goede weergave van al onze mogelijkheden en het sluit goed aan bij onze doelgroepen. Wisp Design is zeer sterk in het vertalen van de wensen van de klant naar een creatief concept geheel naar eigen stijl. Bob, je hebt met jouw originele ideeën, specialistische kennis en inzicht wederom een zeer mooi verrassend logo voor ons bedrijf ontworpen. Bedankt!
Heidi Bossink

Eigenares, Just Give It

Na jarenlang een statische en vrij onpersoonlijke website gehad te hebben, hebben wij door Wisp Design onze website laten herontwerpen. We hebben Bob de vrije hand gelaten in het ontwerp en zijn bijzonder te spreken over het resultaat ervan en het korte tijdsbestek waarbinnen hij een en ander online had staan. Ook zijn wij tevreden over de prettige manier van samenwerken. Wij kunnen en zullen Wisp Design derhalve ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een niet al te duur bedrijf voor het ontwerpen van een goede website.

William Reulink

Eigenaar, Folio

Door een tip van een collega zijn we bij Bob terechtgekomen. We waren namelijk op zoek naar iemand die in eerste instantie snel en kwalitatief goede illustraties kon leveren t.b.v. folders, presentaties en de website. Snel is Bob zeker. Eventuele wijzigingen zijn binnen een kort tijdsbestek doorgevoerd maar daarnaast kijkt hij zelf ook zeer kritisch naar de beelden en komt met alternatieve voorstellen. Inmiddels heeft Bob ook een animatie voor ons ontwikkeld waar we zeer enthousiast over zijn. Bob is een welkome aanvulling op de partijen waar we mee samenwerken en dat tegen een zeer schappelijke prijs.

Vanessa Zunnebeld

Marketing & Communication Advisor, Group 2000

Ik heb heel prettig samengewerkt met Bob. Hij is helder in de communicatie, heeft goede ideeën en staat open voor feedback. Daarnaast levert hij goed werk af en hoop ik in de toekomst vaker met hem samen te werken.

Jorn Snelting

Eigenaar, Bear on the Beach productions

Nadat ik Bob om commentaar had gevraagd over mijn website heb ik hem verzocht om mijn eigen samenraapsel in WordPress te professionaliseren. Bob heeft er een strakke, responsive en professionele goed functionerende website van gemaakt, precies datgene wat ik voor ogen had.

Gerrit de Goeijen

Eigenaar, de Goeijen Management Consultancy

Bob is an extremely creative & driven graphic designer. Throughout the process of the project, he was not only very attentive to our need but he was also very efficient in constructively moving the Showrush project forward. His work for Showrush, of creating 3D video animations & 3D graphic studios were excellent proof of his talent, professionalism & perfectionism to fulfill the needs of our project

Julian de Waal

CEO, Showrush Entertainment

Samenwerken met Bob is een mooi proces door zijn creativiteit en open houding. Bob is iemand die altijd zijn afspraken nakomt en zoekt naar verbetering. Hierdoor levert hij kwalitatief goed werk af. Bob is erg sociaal en een echte teamplayer.

Jasmin Himmelmann

Medestudent Commerciële Economie

Wisp Design heeft ons studentenbedrijf USBUZZ voorzien van een zeer professionele product animatie. Er wordt eerst uitstekend naar de klant geluisterd waarna de eerste ideeen en concepten al aangedragen worden. Door een goede onderlinge communicatie waarbij eigen inbreng en de creativiteit van Wisp Design samen komen ontstaat er een product waar ieder bedrijf bij gebaat is. Naast dat Wisp Design kwaliteit levert en de afspraken altijd nagekomen heeft zijn ze professioneel en secuur ingesteld.

Jelle Peters

Mede-eigenaar, USBUZZ

Wij hebben door Wisp Design onze website (inclusief CMS) laten ontwerpen & bouwen en zijn uitermate tevreden over het resultaat en het pad er naar toe. Wisp Design bleek voor ons de juiste partner, voornamelijk vanwege de actieve betrokkenheid, het meedenken met onze wensen, het begrip voor onze beperkte in-house kennis en de algemeen prettige persoonlijke relatie. Wij kunnen Wisp Design aanbevelen voor iedereen die een partner zoekt voor het ontwerpen van een goede website.

Stef Beijer

Managing Director, Grener Coolplates

Bob Kern heeft voor ons een modern en eigentijds bedrijfslogo ontworpen. Geheel volgens onze wensen en met inbreng van zijn eigen originele ideeën. Het is helemaal geweldig geworden en in verschillende opmaken waardoor wij deze voor verschillende reclamedoeleinden kunnen gebruiken. Wij hebben al diverse positieve reacties gehad.

Marcel Bossink

Eigenaar, MijnRouw

Twijfel niet. Neem contact op.

Heb je iets om te delen, te vertellen of wil je gewoon even hallo zeggen? Laat het weten! Als je een zakelijk voorstel hebt en in contact wil komen, twijfel niet en stuur een bericht. Ik kom hier dan zo snel mogelijk op terug!

contact
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter