Dat ze bij Google fantasie hebben is wel duidelijk, helemaal als je ze hieronder antwoord ziet geven op de vraag, “wat kan je ermee doen?”

Wat als je de afmetingen van je huis zou kunnen opmeten door gewoon rond te lopen met de telefoon voordat je meubels gaat kopen?Wat als je nooit meer verdwaald in een groot gebouw? Wat als blinden zonder hulp kunnen navigeren op onbekende plekken? Wat als je zou kunnen zoeken naar een product en zien waar de exacte locatie is in een warenhuis?

Stel je voor dat je verstoppertje kan spelen met je favoriete game-character, of je transformeert je gang tot een door bomen omringde weg. Stel je voor dat je met een vriend de strijd aan gaat in een episch gevecht met een miniatuur leger in je eigen woonkamer, of verberg geheime virtuele schatten op fysieke plaatsen in de wereld?

Persoonlijk kan ik niet wachten op het moment dat de virtuele wereld naadloos overloopt in de realiteit. Dat je een virtual-reality masker op kan zetten en de echte wereld veranderd in een virtuele speeltuin. Ik zeg het je, over 10 jaar is het zover.