3D Product & Interieur Visuals

The Symphony luidspreker & SAGA versterkers van Siltech

Project Omschrijving

In opdracht van Real Concepts heeft Wisp Design voor Siltech de 3D visuals mogen maken van The Symphony speaker en SAGA verstekers.

 Het resultaat is een high-end interieur met schitterende materialen en details met volledige aandacht voor de apparatuur van Siltech. Samen met Sander van Beuningen hebben we een fictief penthouse bedacht met een avondzon skyline en alle kleuren en materialen afgestemd op de huisstijl van Siltech.

“The product of many years of intensive design and engineering work, Siltech’s Symphony delivers a sound as close to the original recording as can be. A massive investment in research and development was made to deliver a cost-no-object reference loudspeaker of superlative ability.” – Siltech

Waarom 3D?

Alles in deze visuals is precies zoals we het hebben willen. Je kan je eigen realiteit maken en daarmee je product in de markt zetten precies zoals je dat wilt.

Het is een stuk goedkoper dan een penthouse huren, de meubels huren/kopen, vervolgens erin zetten, helemaal stylen en met alle apparatuur een logistiek avontuur aangaan.

Daarnaast is het op lange termijn een stuk interessanter. Siltech gaat ook weer naar de beurs waar deze visuals op maat voor gerenderd kunnen worden. Ook kan de belichting/omgeving worden aangepast zodat dit penthouse ergens bovenop een berg over een schitterend natuurgebied kan uitkijken. De enige beperking is je fantasie!

 

NEEM VOORAL CONTACT OP

Heb je nog vragen, opmerkingen, iets om te delen, te vertellen of wil je gewoon even hallo zeggen? Ik kijk uit naar je bericht.