3D Product Visuals

Fotorealistische renders koffiemachines en koffiesmaken

Project Omschrijving

Jolt koffiemachines zijn ontwikkeld door Hendriks Coffee. Met meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van volautomatische koffiemachines is Jolt tot stand gebracht.

De koffiemachines zijn exclusief verkrijgbaar bij Hendriks Coffee.

Wisp Design heeft voor Hendriks Coffee deze nieuwe Jolt machines mogen visualiseren in verschillende omgevingen.

Deze 3D apparaten zijn geplaatst in een horeca/keuken achtige omgeving, een industriële beton ruimte en een fotostudio met witte achtergrond. In totaal zijn er 4 machines gevisualiseerd in deze 3 omgevingen.

Op de LED display van het koffieapparaat staan alle smaken koffie en andere opties die gekozen kunnen worden door de gebruiker. Wisp Design heeft al deze smaken vertaald naar 3D modellen om zo een mooie, universele uitstraling van elke koffiesmaak te krijgen. In totaal zijn het 13 visuals geworden voor de 15 opties op het apparaat.

Waarom 3D?

De keus voor het maken van deze koffieapparaten en smaken in 3D is logisch. Je bent vele malen flexibeler en toekomstbestendiger dan wanneer je dit met fotografie moet doen.

Stel, er komen andere kleuren van de apparaten op de markt. Met 3D is altijd exact dezelfde belichting/camerahoek/omgeving tot je beschikking om simpelweg de kleur te veranderen en een nieuwe render te maken.

Daarnaast kan er “onbeperkt” vergroot worden voor bijvoorbeeld groot drukwerk. In dit geval wilde Hendriks Coffee een rendering op hun bus hebben, geen probleem natuurlijk!

We plaatsen een kopje koffie bij het apparaat en renderen hem op het formaat die gewenst is. Geen beperkingen door foto’s met een maximale resolutie en grootte. Elk formaat “foto” kan gemaakt worden. 

NEEM VOORAL CONTACT OP

Heb je nog vragen, opmerkingen, iets om te delen, te vertellen of wil je gewoon even hallo zeggen? Ik kijk uit naar je bericht.