Website Design

  • Responsive design voor smartphone en tablet.

  • Binnen 10 werkdagen online.

  • Allerlei handige plug-ins mogelijk.

  • Volledige toegang na oplevering.

  • Onderhoudscontract is niet verplicht.

  • Aanmelden bij Google Analytics.

  • SEO optimalisatie.

  • Etc.

Een website is JOUW visitekaartje op internet. Zorg ervoor dat hij goed verzorgt, duidelijk en gebruiksvriendelijk is.

Waarom Wisp Design?

Wisp Design is van mening dat het ontwerpen en maken van websites voor kleine of startende ondernemers veel te duur is en hebben hiervoor een speciaal concept bedacht waarmee we onze mede ondernemers een handje kunnen helpen. Niet alleen met een mooie prijs, maar ook met persoonlijke aandacht en een lekker design!

Wisp Design heeft hieronder 3 pakketten als voorbeeld gegeven als het gaat om webdesign: het Bronzen, Zilveren en Gouden pakket. Mocht je zelf een ander idee of eisen hebben dan staat Wisp Design daar voor open! Deze pakketten staan niet vast, maar zijn ervoor om je een beter beeld te geven. Wisp Design kijkt graag met jou persoonlijk naar wat je wilt en nodig hebt.

De webdesign pakketten

Hieronder kan je zien wat deze pakketten precies inhouden en waar Wisp Design jou mee kan helpen.

Wat zeggen onze klanten?

Ondanks alles nog niet overtuigd dat Wisp Design je kan helpen? Hieronder lees je wat anderen ervan vinden.

Na jarenlang een statische en vrij onpersoonlijke website gehad te hebben, hebben wij door Wisp Design onze website laten herontwerpen. We hebben Bob de vrije hand gelaten in het ontwerp en zijn bijzonder te spreken over het resultaat ervan en het korte tijdsbestek waarbinnen hij een en ander online had staan. Ook zijn wij tevreden over de prettige manier van samenwerken. Wij kunnen en zullen Wisp Design derhalve ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een niet al te duur bedrijf voor het ontwerpen van een goede website.

William Reulink, Folio

Wij hebben door Wisp Design onze website (inclusief CMS) laten ontwerpen & bouwen en zijn uitermate tevreden over het resultaat en het pad er naar toe. Wisp Design bleek voor ons de juiste partner, voornamelijk vanwege de actieve betrokkenheid, het meedenken met onze wensen, het begrip voor onze beperkte in-house kennis en de algemeen prettige persoonlijke relatie. Wij kunnen Wisp Design aanbevelen voor iedereen die een partner zoekt voor het ontwerpen van een goede website.

Stef Beijer, Grener Coolplates

Wisp Design heeft voor mijn net opgestarte bedrijf Praktijk Natuurlijk mijn logo en de website ontworpen. Met mijn doelgroep, eigenaren en ruiters van paarden, was Bob nog niet bekend maar dat heeft tijdens het hele traject niet in de weg gestaan. Dit bewijst nog eens dat hij sterk is in het zich verplaatsen in de ander en zo weten wat nodig is. Het logo heeft een moderne uitstraling qua kleur en vorm, en is een goede weergave van wat ik wil uitstralen en het sluit goed aan bij mijn doelgroep. De reacties op mijn website en het logo zijn lovend. Bob, je hebt goed werk geleverd en als ik ga uitbreiden dan laat ik zeker jou weer de website doen. Bedankt, voor al je hulp, geduld en goede inzichten!

Ilze van Merrebach, Praktijk Natuurlijk

Twijfel niet. Neem contact op.

Heb je iets om te delen, te vertellen of wil je gewoon even hallo zeggen? Laat het weten! Als je een zakelijk voorstel hebt en in contact wil komen, twijfel niet en stuur een bericht. Ik kom hier dan zo snel mogelijk op terug!