inspiratie

AI-GENERATED INTERIEUR EN PRODUCT VISUALS

Artificial Intelligence (AI) is een enorme opmars aan het maken op creatief gebied.

Dan heb je de keus om je er tegen te verzetten omdat je het als bedreiging kan zien, of je gaat kijken hoe je het kan integreren in je werk zodat het in je voordeel werkt.

Wisp Design kiest voor het 2e! Daarom omarmen we AI om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

de kracht van AI gebruiken

Waar gaan wij AI voor inzetten?

Voor jou als klant biedt Wisp Design deze dienst al aan. Je kan vrijblijvend een bericht sturen, dan helpen we je graag verder.

INSPIRATIE: met specifieke info

Je hebt al keuzes gemaakt voor de materialen en weet waar ze moeten komen ongeveer. Het is nog zoeken naar de juiste vorm, verhouding en indeling. Je wilt dus gericht zoeken met specifieke eigenschappen waar de inspiratie aan moet voldoen.

VOORBEELD: Keukeneiland met wit, zijdeglans marmer, gecombineerd met warme houtkleur. Op de vloer een houten visgraat vloer.

INSPIRATIE: alleen globale info

Er is behoefte aan wat meer algemene inspiratie. Er is geen specifieke wens nog qua materialen, maar wel een “vibe” waar het aan moet voldoen.

VOORBEELD: Kantoor aan huis voor een creative designer. Er moet in ieder geval een groot bureau komen,met ruimte voor monitoren. De ruimte zelf mag vrij donker zijn in de basis.

Voorbeelden van AI-inspiratie Visuals

wE KIJKEN UIT NAAR JE BERICHT!

INSPIRATIE NODIG? LAAT HET ONS WETEN.

De meest handige manier is E-mail of WhatsApp zodat je meteen bijlagen kan meesturen ter verduidelijking. Dan kijk ik er zo snel mogelijk naar en neem ik contact op.