OVer ons.

Bob Kern

Met een ervaring van 15 jaar in het vak, heeft Bob zich gespecialiseerd in het creëren van fotorealistische 3D visualisaties. Zijn deskundigheid richt zich vooral op het hoogwaardige segment van interieurontwerp en productdesign.

Zijn ambitie is om visuele creaties tot leven te brengen op een manier die ze buitengewoon levensecht maakt, en daarmee een toegevoegde waarde biedt aan jouw interieurprojecten en concepten. Het vermogen om toekomstige interieurs of producten tot in de kleinste details tot leven te brengen, en zo een perfect beeld te schetsen van wat komen gaat, vormt zijn passie.

High-end interieurprojecten verdienen 3D visualisaties van hetzelfde niveau.

Maron Rosendahl

Maron startte zijn professionele reis met een opleiding in video- en fototechniek, maar zijn passie leidde hem al snel naar een carrière als ontwerper van keukens en badkamers. Na enkele jaren van internationale ervaring als interieurontwerper voor omvangrijke projecten, maakte hij een sprong naar het management van diverse keuken- en badkamerontwerpstudio’s.

Een altijd opgewekte houding en zijn vermogen om als specialist op te treden in adviserende en communicatieve rollen. Hij brengt niet alleen creativiteit en technische kennis samen, maar heeft ook de vaardigheid om klanten te begeleiden en met hen te communiceren op een manier die hun visie tot leven brengt.

wE KIJKEN UIT NAAR JE BERICHT!

NEEM CONTACT OP.

Hieronder staan alle manieren om contact op te nemen.

De beste manier om contact op te nemen is via E-mail of WhatsApp zodat je meteen bijlagen kan meesturen ter verduidelijking. Dan kijken wij er zo snel mogelijk naar en nemen we contact op. 

Aangezien het altijd om maatwerk gaat, is voldoende info aanleveren zeer belangrijk. 

Een offerte opvragen is altijd geheel vrijblijvend.